Over ons

Claim Expert is uw partner in verzuimbegeleiding. Onze jarenlange ervaring in het begeleiden van verzuimtrajecten voor werkgevers door heel Nederland maakt dat u met Claim Expert een sparring partner voor uw verzuimproblematiek in huis haalt. Van ziekmelding tot re-integratie, van ondersteuning in WGA-eigenrisico tot advies over de totale verzuimkosten van uw onderneming. Samen met een uitgebreid netwerk van specialisten wordt uw complete verzuim opgepakt.

Sparring partner bij verzuim

Claim Expert is uw aanspreekpunt voor al uw verzuimvraagstukken. Claim Expert adviseert u in de mogelijke aanpak van verzuim, helpt u met het doorvoeren van preventiemaatregelen en ontzorgt u bij eigenrisicodragerschap Ziektewet en/of WGA.

Onze dienstverlening

Wie zijn wij?

Claim Expert is sinds 2015 actief in verzuimbegeleiding. Met meer dan 2700 klanten door heel Nederland verzorgt Claim Expert samen met de arbodiensten het volledige verzuimtraject voor grote partijen als Bakker Bart, Etos en Westfalen Medical. Jurgen van der Poll, vormgever van Claim Expert deed jarenlang ervaring op in een groot scala aan branches waar hij het verzuimbeleid begeleidde en implementeerde. Jort Akkermans heeft een achtergrond in bewegingstherapie en casemanagement. Bij Claim Expert heeft hij deze kennis van werken met mensen geperfectioneerd naar het ondersteunen en adviseren van organisaties klein en groot. Carola Leijgraaf heeft een achtergrond in de zorg en werkt ook als coach bij burn-out en kan u daar zeer kundig in adviseren. Sinds 1 april is Suzanne Koper aangesloten als teamlid. Zij heeft ervaring in verzuimmanagement opgedaan in de wereld van de schoonmaakbranche, geen gemakkelijke branche maar wel een heel goede leerschool.

Ontmoet ons team

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons privacyreglement.